Bekymmersfri med stöldförsäkring för din mobil.

Skydda dig nu mot höga anskaffningskostnader med simplesurances mobilförsäkring

Certifierad service och kvalitet

För att vi ska kunna erbjuda våra kunder utmärkt service med hög kvalitet har vi villigt låtit oss testa från flera oberoende kvalitets- och servicetesttjänster. Resultaten talar för sig själva!

Detta får du med en mobil stöldförsäkring från simplesurance

Mobiler är våra dagliga följeslagare. Därför är de också utsatta för särskilda risker. En liten olycka kan bli väldigt dyrbar. Mobilförsäkringen från simplesurance skyddar din smartphone mot vanliga skador. Exempelvis om skärmen går sönder. Vid skador på smartphones måste ofta hela display-enheten bytas. Utan mobilförsäkring kan det bli mycket dyrbart. Även skador genom kortslutning, vattenskador, felanvändning eller brand täcker mobilförsäkringen. Och om din mobil blir stulen kan du försäkra dig mot stöld med simplesurance s mobilförsäkring. För att hålla dina kostnader nere är du skyddad mot de vanligaste, enkla stölderna.

Du är på säkra sidan om du försäkrar din mobil mot skador och stöld med vår mobilförsäkring. Tecknar du tillägget stöldskydd täcks även inbrott. Det är enkelt att försäkra din smartphone hos simplesurance – med bara ett par klick är det gjort. Om du inte gör något löper avtalet ut – inga dolda kostnader. Och skadeärenden sköter du bekvämt online – utan långa formulär. Eller också ringer du utan kostnad till vår kundtjänst.

Vänta inte längre.

Skydda din mobil mot stöld och få alla fördelar med simplesurance nu.

Dina fördelar med simplesurances mobilskydd inklusive stöldförsäkring

Med bara ett klick kan du integrera mobilstöldskydd i din mobilförsäkring från simplesurance. simplesurance ger dig mycket mer skydd än den normala tillverkargarantin. Följande tabell ger dig en snabb överblick över varför det lönar sig för dig att försäkra din mobil med simplesurances mobilförsäkring.

Försäkrar dig mot följande skador Standard Herstellergarantie Simplesurance Mobilförsäkring
Stöldskydd
Skärm-, kross- och fallskador
Skador på grund av vätskor
Användarfel
Skador genom tredje man
Kortslutning och överspänning
Brandskador
Skydd i hela världen

Din Smartphone-försäkring från simplesurance – stöldskydd och mer

simplesurance befriar dig från oro och bekymmer, på väg till jobbet, på universitetet eller när du reser. För att du ska kunna njuta av ögonblicket och skona din portmonnä står vi på din sida vid en stöld och bemödar oss om snabb ersättning. Vi ser till att du inte behöver vara utan din smartphone, surfplatta eller

 • Skydd mot stöld

  Helt nya enheter är alltid stöldbegärliga. När du köper en försäkring med stöldskydd (tillval) hos simplesurance kan du skydda din laptop mot risken för stöld.

 • Skydd mot Yttre skador

  En vän har använt din enhet och skadat den ouppsåtligen? Eller har den förstörts av en obekant? Också i detta fall gäller försäkringsskyddet.

 • Skydd mot brasa

  Om din enhet skadas eller förstörs i en brand hjälper dig försäkringsskyddet snabbt vidare. Vanligaste orsak till brandskador är en kamin, glömda ljus eller grillen.

 • Skydd mot krockskador

  Din enhet skadas när den faller eller träffas av ett annat föremål. Enhetsskyddet griper in när ett tekniskt fel uppstår, exempelvis på grund av ett fall.

 • Skydd mot krockskador

  Din enhet skadas när den faller eller träffas av ett annat föremål. Enhetsskyddet griper in när ett tekniskt fel uppstår, exempelvis på grund av ett fall.

   

 • Skydd mot kortslutning

  En överspänningsskada eller en kortslutning uppstår exempelvis när ett blixtnedslag skapar en kortvarig spänningshöjning – medan din enhet är ansluten till stickkontakten för laddning. Dessa skador har upptäckts.

 • Skydd mot användarfel

  Om det beror på oskicklighet, okunskap eller missförstånd: Om det uppstår skador på grund av ett användarfel gäller försäkringen.

 • Skydd världen över

  Hemma eller på sommarsemester i Karibiska havet – din mobil är skyddad överallt.

Vänta inte längre.

Skydda din mobil mot stöld och få alla fördelar med simplesurance nu.