Har du fler frågor?

Vi svarar gärna på dina frågor.

   

  Den viktigaste informationen om simplesurance:

  “När och hur ska jag betala självrisken? (Mobilelektronik)”

  I händelse av en skadeärende, ingår det en självrisk i försäkringsskydder för mobilelektronik. Summan beror på den valda prisgruppen (originalpriset på enheten). Exakt information finns i de allmänna försäkringsvillkoren för ditt försäkringsbrev.

  Du kan betala självrisken direkt online så snart verkstaden har undersökt din produkt. Du får en länk till online-betalningen via e-post. Du kan betala med MasterCard, Visa eller PayPal.

  När betalningen har blivit slutförd, informeras vår reparationspartner omgående och kommer omedelbart att börja reparera produkten.

  “Upp till vilken ålder kan jag försäkra min produkt?”

  Du kan skydda din produkt upp till 3 månader efter inköpet .Observera att för produkter som försäkras senare än 7 dagar från tidpunkt som anges på inköpskvittot faller en väntetid på 6 veckor ut. För skador som inträffar under denna tid, kan vi inte erbjuda någon ersättning.

  “Kan jag också försäkra en begagnad produkt?”

  Naturligtvis kan du också försäkra en begagnad produkt. Den enda förutsättningen är att du har en kopia av inköpskvittot (från återförsäljaren) och ditt köpeavtal med tidigare ägare, så att produktens ålder och ägare tydligt framgår.

  Du når oss måndag – fredag från 9 – 18.