Din MacBook-försäkring från simplesurance

Fullständigt försäkrad. Schysst pris. Fast löptid.

1 års MacBook-försäkring

Hjälp?

Det här ger dig din MacBook-försäkring från simplesurance

 • Fullständigt skydd för din MacBook
 • Snabb reparation vid skador
 • Kostnadsfri kundtjänst
 • Stöldskydd (tillval)
årspremie
479,95 kr*
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

Det här täcker din MacBook-försäkring:

 • Skärmskada
 • Vattenskada
 • Stöld
 • Kortslutning
 • Yttre skador
 • Användarfel
 • Brandskador
Din enhet skadas när den faller eller träffas av ett annat föremål. Enhetsskyddet griper in när ett tekniskt fel uppstår, exempelvis på grund av ett fall.
Din enhet kommer i kontakt med vätskor, en dryck som spills ut eller den faller exempelvis i en vattenpöl. Därefter fungerar enheten bara delvis eller inte alls. Även här är du skyddad.
Helt nya enheter är alltid stöldbegärliga. När du köper en försäkring med stöldskydd (tillval) hos Schutzklick kan du skydda din laptop mot risken för stöld.
En överspänningsskada eller en kortslutning uppstår exempelvis när ett blixtnedslag skapar en kortvarig spänningshöjning - medan din enhet är ansluten till stickkontakten för laddning. Dessa skador har upptäckts.
En vän har använt din enhet och skadat den ouppsåtligen? Eller har den förstörts av en obekant? Också i detta fall gäller försäkringsskyddet.
Om det beror på oskicklighet, okunskap eller missförstånd: Om det uppstår skador på grund av ett användarfel gäller försäkringen.
Om din enhet skadas eller förstörs i en brand hjälper dig försäkringsskyddet snabbt vidare. Vanligaste orsak till brandskador är en kamin, glömda ljus eller grillen.

Det här ger dig din MacBook-försäkring från simplesurance:

MacBook från Apple är i dag mycket mer än bara en laptop. Den är nästan en statusssymbol och grundläggande accessoar för världsomspännande företagsamhet och kreativitet. Vi kan knappt tänka oss våra privatliv utan MacBook. Då - och just här gör teknikimperiet från Cupertino allt rätt - när en har en, känner resten att de behöver en. Enheter från Apple-familjen är kompatibla med varandra och kommunicerar med varandra hela tiden. Enkelt är det egentligen knappast. Samtidigt blir de allt mindre och behändigare, framför allt i tider då hemmakontor och mobila kontor är ett grundläggande köpkriterium. Desto värre när de blir skadade eller stulna - och risken för detta ökar med varje dag. Med en MacBook-försäkring från simplesurance hör sådana bekymmer till det förgångna, eftersom den ger den trogna följeslagaren ett optimalt skydd. Plötsligt är man lite oaktsam datorn faller i golvet och går sönder. Med MacBook-försäkringen betalar simplesurance nu reparationen eller utbytet av hela enheten. Kaffe eller vatten spills lätt ut och skadar tekniken. Vätskeskador är naturligtvis alltid en beståndsdel i din MacBook-försäkring. Även brand, kortslutning och - som tillval - stöld av din MacBook täcks. Tack vare Apple-synkronisering och Cloud-system behöver du inte oroa dig för din data och kontakter längre, för med några få klick läggs allt innehåll över direkt på den nya enheten. När du köper en ny MacBook bör du också alltid fundera över simplesurances MacBook-försäkring.

Vår partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

Dina fördelar med en MacBook-försäkring från simplesurance

Snabb hjälp

En skada på din MacBook kan du lätt anmäla online när som helst på dygnet. Vi står naturligtvis för reparation, ersättning eller utbyte.

Komplett skydd

Vare sig det gäller en skada eller stöld ger vår försäkring mycket större täckning än en vanlig garanti.

Transparent avtal

simplesurances MacBook-försäkring har en fast löptid – och förlängs inte automatiskt. Du betalar bara en gång.

Enkel anslutning

Du kan alltid försäkra din MacBook med några få klick. Vi behöver din e-postadress och exempelvis serienumret på din MacBook.

Så enkelt är det med en online-försäkring från simplesurance

Glöm allt du vetat om försäkringar hittills. simplesurance gör det enkelt för dig: inget pappersarbete, snabbare försäkringsavtal, fasta löptider och inga uppsägningstider. Därmed är du optimalt skyddad och kan koncentrera dig på de väsentliga sakerna i livet.

1. Välj försäkring

Välj tillverkaren av din Macbook, inköpspriset och den fasta löptid du vill ha.

2. Ange dina uppgifter

Ange serie- eller fakturanummer för din Macbook. Dessutom dina kontaktuppgifter och e-postadress, så att vi kan skicka försäkringsbrevet.

3. Skicka - klart!

Kontrollera slutligen dina uppgifter och avsluta processen genom att trycka på ”avsluta köpet”. Din Macbook är försäkrad direkt!

Vanliga frågor

"Hur kan jag försäkra min nya MacBook? "

Välj motsvarande prisspann för din MacBook. Utöver ett rent skadeskydd kan du också teckna en stöldförsäkring som tillval för att ge din MacBook ett komplett skydd. Sedan behöver du bara ange dina kontaktuppgifter, e-postadress och produktserienumret i beställningen. Försäkringsbrevet skickar vi till dig per e-post.


Har du fler frågor?

Mitt team och jag svarar dig gärna.

Du når oss måndag - fredag från 9 - 18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalningssätt:

Handla säkert: