Bekymmersfri med stöldförsäkring för din kamera

Beskytt deg mot høye anskaffelsesostnader med simplesurance kameraförsäkring.

Certifierad service och kvalitet

För att vi ska kunna erbjuda våra kunder utmärkt service med hög kvalitet har vi villigt låtit oss testa från flera oberoende kvalitets- och servicetesttjänster. Resultaten talar för sig själva!

Det här får du med en kamera-stöldförsäkring från simplesurance:

Kameran är din följeslagare på resan och under fritiden. Att kunna fånga årets bästa ögonblick och kunna njuta av dem senare när du visar dina vänner bilder från den senaste stora semestern eller bevara barnens första simförsök för eftervärlden. Din kamera utsätts naturligtvis alltid för vissa risker. Kameran är utprovad för att användas hemmavid eller transporteras långt bort. Det går på ett ögonblick att kameran faller, i värsta fall i vattnet. För finmekaniska reparationer på kameran kan snabbt kosta en liten förmögenhet. Kameraförsäkringen från simplesurance ger dig ett anpassat försäkringsskydd som skyddar kameror och liknande för fall- och vattenskador, kortslutning eller brandskador.

simplesurance som försäkringsgivare för kameror förser fotografer och hobbyfotografer som du med ett heltäckande skydd för kameror. För dyra modeller rekommenderas en fotoförsäkring inklusive stöldskydd, eftersom försäkringsskyddet ger fullt försäkringsskydd även utomlands, om du tar med kameran på semestern. simplesurance erbjuder med sin försäkring för alla kameror skydd, inte enbart mot skador utan (som tillval) även mot stöld.

Dina fördelar med simplesurances kameraskydd inklusive stöldförsäkring

Med bara ett klick kan du integrera kamerastöldskydd i din kameraförsäkring från simplesurance. simplesurance ger dig mycket mer skydd än den normala tillverkargarantin. Följande tabell ger dig en snabb överblick över varför det lönar sig för dig att försäkra din kamera med simplesurances kameraförsäkring.

Försäkrar dig mot följande skado Standard Herstellergarantie Simplesurance Kameraförsäkring
Stöldskydd
Skärm-, kross- och fallskador
Skador på grund av vätskor
Användarfel
Skador genom tredje man
Kortslutning och överspänning
Brandskador
Skydd i hela världen

Dina fördelar med simplesurances kameraförsäkring inklusive stöldskydd

simplesurance befriar dig från oro och bekymmer, på väg till jobbet, på universitetet eller när du reser. För att du ska kunna njuta av ögonblicket och skona din portmonnä står vi på din sida vid en stöld och bemödar oss om snabb ersättning. Vi ser till att du inte behöver vara utan din smartphone, surfplatta eller kamera länge.

 • Skydd mot stöld

  Helt nya enheter är alltid stöldbegärliga. När du köper en försäkring med stöldskydd (tillval) hos simplesurance kan du skydda din laptop mot risken för stöld.

 • Skydd mot Yttre skador

  En vän har använt din enhet och skadat den ouppsåtligen? Eller har den förstörts av en obekant? Också i detta fall gäller försäkringsskyddet.

 • Skydd mot brasa

  Om din enhet skadas eller förstörs i en brand hjälper dig försäkringsskyddet snabbt vidare. Vanligaste orsak till brandskador är en kamin, glömda ljus eller grillen.

 • Skydd mot vätskor

  Din enhet kommer i kontakt med vätskor, en dryck som spills ut eller den faller exempelvis i en vattenpöl. Därefter fungerar enheten bara delvis eller inte alls. Även här är du skyddad.

 • Skydd mot krockskador

  Din enhet skadas när den faller eller träffas av ett annat föremål. Enhetsskyddet griper in när ett tekniskt fel uppstår, exempelvis på grund av ett fall.

 • Skydd mot kortslutning

  En överspänningsskada eller en kortslutning uppstår exempelvis när ett blixtnedslag skapar en kortvarig spänningshöjning – medan din enhet är ansluten till stickkontakten för laddning. Dessa skador har upptäckts.

 • Skydd mot användarfel

  Om det beror på oskicklighet, okunskap eller missförstånd: Om det uppstår skador på grund av ett användarfel gäller försäkringen.

 • Skydd världen över

  Hemma eller på sommarsemester i Karibiska havet – din kamera är skyddad överallt.

Vänta inte längre.

Beskytt kameraet ditt mot tyveri nå og få alle simplesurance-fordeler

Vår partner