Vänta inte längre.

Skydda dig nu mot höga anskaffningskostnader med simplesurances mobilförsäkring

Nu till iPhone-försäkring

Det här är inkluderat i din iPhone-stöldförsäkring från simplesurance

En iPhone är inte bara en telefon, utan en daglig följeslagare. Lika stor är risken för en skada eller förlust. simplesurance erbjuder smartphone-ägare med iPhone-försäkring den idealiska produkten för att försäkra din

iPhone mot skador genom fall, liksom displayskador och även skador på grund av vätska eller kortslutning, användarfel och brand.

Vänta inte längre.

Skydda din iPhone mot stöld och få alla fördelar med simplesurance nu.

Nu till iPhone-försäkring

Dina fördelar med simplesurances iPhoneskydd inklusive stöldförsäkring

Med bara ett klick kan du integrera mobilstöldskydd i din iPhone-försäkring från simplesurance. simplesurance ger dig mycket mer skydd än den normala tillverkargarantin. Följande tabell ger dig en snabb överblick över varför det lönar sig för dig att försäkra din iPhone med simplesurances mobilförsäkring.

Försäkrar dig mot följande skador Standard Herstellergarantie simplesurance (SE)
iPhone-försäkring
 
Stöldskydd
 
 
Skärm-, kross- och fallskador
Skador på grund av vätskor
Användarfel
Skador genom tredje man
Kortslutning och överspänning
Brandskador
Skydd i hela världen

Din Smartphone-försäkring från simplesurance - stöldskydd och mer

simplesurance befriar dig från oro och bekymmer, på väg till jobbet, på universitetet eller när du reser. För att du ska kunna njuta av ögonblicket och skona din portmonnä står vi på din sida vid en stöld och bemödar oss om snabb ersättning. Vi ser till att du inte behöver vara utan din smartphone, surfplatta eller kamera länge.

Skydd mot stöld

Helt nya enheter är alltid stöldbegärliga. När du köper en försäkring med stöldskydd (tillval) hos simplesurance kan du skydda din laptop mot risken för stöld.

Skydd mot Yttre skador

En vän har använt din enhet och skadat den ouppsåtligen? Eller har den förstörts av en obekant? Också i detta fall gäller försäkringsskyddet.

Skydd mot brasa

Om din enhet skadas eller förstörs i en brand hjälper dig försäkringsskyddet snabbt vidare. Vanligaste orsak till brandskador är en kamin, glömda ljus eller grillen.

Skydd mot vätskor

Din enhet kommer i kontakt med vätskor, en dryck som spills ut eller den faller exempelvis i en vattenpöl. Därefter fungerar enheten bara delvis eller inte alls. Även här är du skyddad.

Skydd mot krockskador

Din enhet skadas när den faller eller träffas av ett annat föremål. Enhetsskyddet griper in när ett tekniskt fel uppstår, exempelvis på grund av ett fall.

Skydd mot kortslutning

En överspänningsskada eller en kortslutning uppstår exempelvis när ett blixtnedslag skapar en kortvarig spänningshöjning - medan din enhet är ansluten till stickkontakten för laddning. Dessa skador har upptäckts.

Skydd mot användarfel

Om det beror på oskicklighet, okunskap eller missförstånd: Om det uppstår skador på grund av ett användarfel gäller försäkringen.

Skydd världen över

Hemma eller på sommarsemester i Karibiska havet - din iPhone är skyddad överallt.

Vänta inte längre.

Skydda din iPhone mot stöld och få alla fördelar med simplesurance nu.

Nu till iPhone-försäkring

Följande kanske också kan intressera dig

Vår partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Betalningssätt:

Handla säkert: