Din Hifi-försäkring från simplesurance

Fullständigt försäkrad. Schysst pris. Fast löptid.

1 års hifi

Typ
Försäkring på HiFi-anlæg
Hjälp?

Det här erbjuder Hifi-försäkring från simplesurance

  • Helhetsskydd för Hifi
  • Ingen självrisk
  • Täcker fall- och olycksskador
  • Täcker stöld, inbrott & rån (tillval)
årspremie
339,95 kr*
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

Det här täcker din Hifi-försäkring:

  • Kortslutning
  • Skärmskada
  • Vattenskada
  • Användarfel
  • Brandskador
  • Stöld
En överspänningsskada eller en kortslutning uppstår exempelvis när ett blixtnedslag skapar en kortvarig spänningshöjning - medan din enhet är ansluten till stickkontakten för laddning. Dessa skador har upptäckts.
Din enhet skadas när den faller eller träffas av ett annat föremål. Enhetsskyddet griper in när ett tekniskt fel uppstår, exempelvis på grund av ett fall.
En vän har använt din enhet och skadat den ouppsåtligen? Eller har den förstörts av en obekant? Också i detta fall gäller försäkringsskyddet.
Din enhet kommer i kontakt med vätskor, en dryck som spills ut eller den faller exempelvis i en vattenpöl. Därefter fungerar enheten bara delvis eller inte alls. Även här är du skyddad.
Om det beror på oskicklighet, okunskap eller missförstånd: Om det uppstår skador på grund av ett användarfel gäller försäkringen.
Om din enhet skadas eller förstörs i en brand hjälper dig försäkringsskyddet snabbt vidare. Vanligaste orsak till brandskador är en kamin, glömda ljus eller grillen.

Det här omfattar hifi-försäkringen från simplesurance

Oavsett om det rör sig om en CD eller en film, så har ljudet helt klart stor betydelse för helhetsupplevelsen. Desto mer irriterande är det därför, om din hifi-anläggning skulle välta, eller om du skulle råka ut för en kortslutning, så att den blir helt förstörd. Därför har vi skräddarsytt vår simplesurance.
hifi-försäkring åt dig, så din anläggning är skyddad mot alla tänkbara olyckshändelser och så att du alltid ska kunna njuta av musik och film.

Vår partner

Allianz
ERGO Direkt
Mannheimer
Arag
Agila

Dina fördelar med en försäkring för Hifi produkter från simplesurance

Snabb hjälp

En skada på eller förlust av din hifi produkt kan du lätt anmäla online när som helst på dygnet. Vi står naturligtvis för reparation, ersättning eller utbyte.

Komplett skydd

Vare sig det gäller en skada eller stöld ger vår försäkring mycket större täckning än en vanlig garanti.

Transparent avtal

simplesurances hifi-försäkring har en fast löptid – och förlängs inte automatiskt. Du betalar bara en gång och om du vill, kan du enkelt förlänga den efter 12 månader.

Enkel anslutning

Du kan alltid försäkra din Hifi produkt med några få klick. Vi behöver din e-postadress och exempelvis serienumret på din produkt.

Dina fördelar med en hifi-försäkring från simplesurance

Glöm allt du vetat om försäkringar hittills. simplesurance gör det enkelt för dig: inget pappersarbete, snabbare försäkringsavtal, fasta löptider och inga uppsägningstider. Därmed är du optimalt skyddad och kan koncentrera dig på de väsentliga sakerna i livet.

1. Välj försäkring

Välj tillverkaren av din Hifi, inköpspriset och den fasta löptid du vill ha.

2. Ange dina uppgifter

Ange serie- eller fakturanummer för din Hifi. Dessutom dina kontaktuppgifter och e-postadress, så att vi kan skicka försäkringsbrevet.

3. Skicka - klart!

Kontrollera slutligen dina uppgifter och avsluta processen genom att trycka på ”avsluta köpet”. Din Hifi är försäkrad direkt!

Vanliga frågor:

"Hur försäkrar jag min Hifi?"

Du väljer bara ut prisklassen som gäller för din Hifi, anger din e-postadress och serienumret, så skickar vi försäkringsbeviset till dig via e-post.

"Hur gammal får Hifi vara för att jag ska få försäkra den?"

Det får inte ha gått mer än 6 månader sedan inköpet gjordes för att du ska få teckna simplesurance hifi-försäkring

" "Hur länge gäller simplesurance hifi-försäkring?"

Försäkringsskyddet går automatiskt ut efter 12 månader. Du behöver inte säga upp din försäkring. Avtalet förlängs inte heller automatiskt, men om du vill, kan du enkelt förlänga din hifi-försäkring via webben med 12 månader innan avtalet gått ut.

Har du fler frågor?

Mitt team och jag svarar dig gärna.

Du når oss måndag - fredag från 9 - 18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalningssätt:

Handla säkert: